Ne válasszon lézeres szemműtét-et, amíg ezt el nem olvasta!

Ezért épp úgy, mint minden más iparágban itt is megjelennek azok a szolgáltatók, aki valótlan állításokkal igyekeznek meggyőzni a potenciális jelentkezőket. Kerüljük el ezeket, mert szemünk csak kettő van, érdemes vigyázni rá. Azok a szolgáltatók, akik hajlamosak valótlan állításokat tenni a honlapjaikon, nem érdemlik meg azt, hogy a szemünk világát rájuk bízzuk.

Hogyan ismerhetjük fel a valótlan állításokat, a túlzott sikerpropagandát egy olyan területen, amihez mi magunk nem értünk?

Több módja is van ennek:

  • Kérdezzünk meg egy független szemorvost, optometristát, optikust! Nekik hihetünk, azok, akik szemüveget árulnak nem érdekeltek a lézeres szemműtét reklámozásában. Azt viszont tudják, hogy melyek a megbízható lézerklinikák az elmúlt évek, évtizedek visszajelzései alapján.
  • Nézzük meg a Facebook oldalt, olvassuk el a véleményeket. Azok a szolgáltatók, akiknek oldalain havonta 5-10 látogatói bejegyzés jelenik meg, nem lehetnek komoly klinikák.
  • Kerüljük azokat a helyeket, ahol nagy árengedményekkel csalogatják a pacienseket. Ne dőljünk be annak, hogy ezt szívjóságból teszik. Azért teszik, mert muszáj nekik, egyébként nem tudnának a piacon maradni, mert a szolgáltatásuk alacsony színvonalú. De ha így meg vannak szorulva, bízhatunk abban, hogy megmondják őszintén, hogy esetleg nekünk pont nem lenne ideális választás a lézeres szemműtét?
  • Kerüljük el a kis forgalmú intézményeket. Az alacsony forgalom nem teszi lehetővé az új, korszerű drága eszközök beszerzését, ilyen helyen arra számíthatunk, hogy használt, másod- harmad generációs készülékekkel végzik a tevékenységet.